Διεθνή

Αμοιβή 25.000 δολ. προσφέρει ο Όζι Όσμπορν για την κλεμμένη κιθάρα του Ράντι Ρόουντς


O Όζι Όσμπορν προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες ή επιστρέψει την κλεμμένη κιθάρας του Ράντι Ρόουντς από το Musonia School of Music.

Προ ημερών, διαρρήκτες εισέβαλαν στη σχολή που βρίσκεται στο βόρειο Χόλιγουντ και εκτός από την πρώτη ηλεκτρική κιθάρα του Ράντι, μια Harmony Rocket  του 1963, έκλεψαν ακόμα αρκετά αναμνηστικά αντικείμενα και φωτογραφίες του μουσικού ο οποίος έχασε τη ζωή του στα 25 του χρόνια σε αεροπορικό δυστύχημα το 1982. Ο κιθαρίστας είχε παίξει στα δυο πρώτα σόλο άλμπουμ του Ozzy. 

Ο frontman των Black Sabbath μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες των κλοπιμαίων και σε σχετική ανακοίνωση του ανέφερε: «Όπως πολλοί έχετε ακούσει, το βράδυ του Thanksgiving διαρρήκτες μπήκαν στην σχολή όπου ο Ράντι Ρόουντς έμαθε κιθάρα. Το Musonia δημιουργήθηκε από την μητέρα του Randy και μετά από τον θάνατό του έγινε κάτι σαν χώρος προσκυνήματος για τους θαυμαστές του από όλο τον κόσμο. Η πρώτη του κιθάρα όπως καταλαβαίνετε, είναι αναντικατάστατη. Αποφάσισα να προσφέρω 25.000 δολάρια ως αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του ενόχου»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα αντικείμενα που εκλάπησαν βρέθηκαν σε κάδο σκουπιδιών από μια κάτοικο της περιοχής. Η γυναίκα που είχε μάθει για τη διάρρηξη από σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, αναγνώρισε τα αντικείμενα και κάλεσε την αστυνομία. Ανάμεσα σε αυτά ωστόσο δεν βρέθηκε η κιθάρα του Ράντι.

Διαβάστε επίσης