ΕΥΖην

Ανοίγει cocktail bar με έμπνευση τον David Bowie


Ένα νέο cocktail bar με θέμα τον θρύλο της ροκ David Bowie θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο.

Το μπαρ θα φέρει το όνομα Ziggy's και θα λειτουργήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hotel Café Royal, στην ίδια τοποθεσία όπου ο Bowie φιλοξένησε το πάρτι «Last Supper» (Ο Μυστικός Δείπνος) το 1973 για να αποχαιρετήσει την περσόνα του Ziggy Stardust.

Στο μπαρ, σύμφωνα με το NME, θα προσφέρονται ποτά εμπνευσμένα από το άλμπουμ του Bowie του 1972 «The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» συμπεριλαμβανομένων των κοκτέιλ «Tigers on Vaseline» (από στίχο του τραγουδιού Hang on to Yourself), «Darkness and Disgrace» και «Lady Stardust».

Το Ziggy's θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Lou Reed, Mick Jagger, Barbara Streisand από το φακό του διάσημου φωτογράφου Μικ Ροκ και θα «στεγάσει» επίσης και ένα jukebox του τραγουδιστή.

Ο Φάμπιο Σπινέτι, διευθυντής των μπαρ του ξενοδοχείου δήλωσε: «Το Café Royal ήταν πάντα ο τόπος όπου έρχονταν σπουδαία μυαλά για να συζητήσουν μεγάλες ιδέες. Ο David Bowie διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Café Royal, με τον διάσημο "Μυστικό Δείπνο" να πραγματοποιείται εδώ. Είναι σωστό να αποτείουμε φόρο τιμής σε έναν από τους πιο αξιότιμους υποστηρικτές μας» είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent».

«Κάθε ποτό περιλαμβάνει λικέρ και διακοσμήσεις, όλα αφιερωμένα στη ζωή του Bowie και του εκκεντρικού χαρακτήρα του και την αλλαγή που έφερε στη δεκαετία του '70 όχι μόνο στη μουσική αλλά στη ζωή».

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ με ηχογραφήσεις του Bowie από τη δεκαετία του 1980 και θα περιλαμβάνει την αναθεωρημένη έκδοση των «Zeroes».

Διαβάστε επίσης