ΕΥΖην

Αριστουργήματα του Van Gogh σε... sneakers, καπέλα, backpacks


Από τη σειρά Vans x Van Gogh Museum Collection

Αριστουργήματα του Van Gogh σε... sneakers, καπέλα, backpacks και άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνει η σειρά Vans x Van Gogh Museum Collection, προϊόν συνεργασίας του Μουσείου Van Gogh με την ολλανδική εταιρεία αθλητικών ειδών και εξοπλισμού Vans.

Έτσι, σε λίγες μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να κυκλοφορούμε με T-shirt με ένα από τα «Ηλιοτρόπια» του Ολλανδού ζωγράφου. Αλλά και με ένα hoodie με το εν λόγω ηλιοτρόπιο. Με backpack, στο οποίο παρουσιάζεται λεπτομέρεια ενός από τα έργα που δημιούργησε ο Van Gogh εμπνεόμενος από ιαπωνική ζωγραφική. Και με αντίστοιχα sneakers. Με T-shirt, με την περίφημη νεκροκεφαλή που ζωγράφισε ο ίδιος.

Van Gogh, Vans

 
«Κάθε ένα κομμάτι της κολεξιόν θα συνοδεύεται και από ειδικό hashtag το οποίο θα υπογραμμίζει τα ιστορικά γεγονότα πίσω από κάθε έργο του Βαν Γκογκ» ενημερώνει η ολλανδική εταιρεία.

Επιπλέον – και εδώ είναι το «κλειδί» – «το Μουσείο Van Gogh θα αφιερώσει μέρος των κερδών του από αυτό το πρότζεκτ στη συντήρηση της κληρονομιάς και συλλογής του έργων τέχνης του Βαν Γκογκ. Διατηρώντας την προσβάσιμη από τις επόμενες γενιές». Με λίγα λόγια, αν αγοράσουμε θα αγοράσουμε «για καλό σκοπό».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα