Τράπεζες

Attica Bank: Εξυπηρέτηση πελατών από 1.000 ΑΤΜ


Εξυπηρέτηση στους πελάτες της από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά θα παρέχει η Attica Bank, συνεργαζόμενη με το ελληνικό δίκτυο ΑΤΜ της Euronet.

Με τη συνεργασία αυτή η τράπεζα  ενισχύει την παρουσία της πανελλαδικά, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του δικτύου ΑΤΜ  χωρίς κόστος.

Το δίκτυο ATM της Euronet, προσφέρει στους κατόχους καρτών της Attica Bank προσωποποιημένη πρόσβαση και την ίδια εμφάνιση και ροή συναλλαγών που προσφέρουν σήμερα τα ATM της τράπεζας.

Οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της Attica Bank, έχουν τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών στο δίκτυο της Euronet στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει ATM εγκατεστημένα σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές, εμπορικά κέντρα & κέντρα ψυχαγωγίας, σουπερμάρκετ κ.λπ.
Οι κάτοχοι καρτών Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς κόστος συναλλαγές ανάληψης μετρητών, ερώτησης υπολοίπου, τελευταίας κίνησης λογαριασμού, αλλαγής και απεμπλοκής PIN και σύντομα ενεργοποίησης κάρτας.
Σημειώνεται επίσης ότι το λογότυπο της Attica Bank θα εμφανίζεται στην πρόσοψη όλων των ATM της Euronet, καθώς και στην οθόνη συναλλαγών.

Όλες οι συναλλαγές, διατίθενται σε 2 γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά) και εκδίδουν τις αντίστοιχες αποδείξεις που εκδίδονται και από τα ATM της Attica Bank.

Σχετικά με την υποστήριξη των πελατών της Attica Bank, επισημαίνεται ότι για θέματα λειτουργίας των ATM θα γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Euronet (τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει σε εμφανές σημείο σε κάθε ATM). Για θέματα συναλλαγών, θα γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Attica Bank στο τηλέφωνο 210-3669000, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές των καρτών έκδοσης της Τράπεζας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο ΑΤΜ της εταιρίας.
Η νέα συνεργασία της Attica Bank με την Euronet, καθώς και η υφιστάμενη συνεργασία της με το δίκτυο ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών, παρέχει πλέον τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών χωρίς κόστος στους κατόχους καρτών έκδοσης της Attica Bank, σε περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης