Επιχειρήσεις

Bonus 1,2 εκατ. σε εργαζόμενους με παιδιά δίνει η «Όλυμπος»


Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η ηγεσία της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» γνωστοποίησε ότι θα δώσει μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για  εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά και σε όσους ήδη έχουν.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Σαράντης, μιλώντας στην εκδήλωση, τόνισε στους παρευρισκόμενους πως προσφέρει μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων του στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Όπως δήλωσε, λόγω της διαρκούς αυξανόμενης τάσης γεννητικότητας στις οικογένειες των εργαζομένων της βιομηχανίας θα παράσχει ως επίδομα γέννας, ποσό ύψους 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά, αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα δίνει κάθε χρόνο 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, 600 ευρώ για το δεύτερο, 1.000 ευρώ για το τρίτο και 2.000 ευρώ για το τέταρτο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η διοίκηση απένειμε τιμητικές πλακέτες, που συνοδεύονταν από χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της, που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Παράλληλα, τα συνολικά 5 φλουριά που βρέθηκαν στις πίτες αντιστοιχούσε χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ για κάθε νικητή.