ΕΥΖην

Διαμάχη Πιρς Μπρόσναν  - Πιρς Μόργκαν για το ρόλο του James Bond


"Είναι καιρός ο ρόλος του James Bond να περάσει σε γυναίκα" υποστήριξε ο πρώην πράκτορας 007 Πιρς Μπρόσναν, προκαλώντας την εκρηκτική αντίδραση του παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς και υποστηρίζει ότι η Λασάνα Λιντς, η οποία κάνει μία εμφάνιση ως Bond στη νέα ταινία «No Time to Die», θα μπορούσε να αναλάβει τη συνέχεια του ρόλου.

"Έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια στον ρόλο άντρες. Να ξεφύγουν από αυτό και να βάλουν μια γυναίκα. Νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο, θα ήταν συναρπαστικό" δήλωσε ο ηθοποιός.

Ωστόσο εξέφρασε αμφιβολία αν η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους σημερινούς παραγωγούς: «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί με τους Μπρόκολι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτω από το δικό τους βλέμμα», είπε.

Πρόσθεσε ότι ο 007 πρέπει να συμβαδίσει με την εποχή και να αντικατοπτρίζει κινήσεις όπως το #MeToo, το οποίο ονόμασε «σχετικό και σημαντικό».

Απαντώντας στα σχόλια του ηθοποιού, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Βρετανία» Πιρς Μόργκαν είπε ότι όλα αυτά είναι μία «αξιολύπητη ανοησία» και ισχυρίστηκε ότι «η εκστρατεία για να σωθεί ο James Bond ξεκινά εδώ [στην εκπομπή του]».

Το παραλήρημα του παρουσιαστή συνεχίστηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο James Bond με μια γυναίκα. «Ήταν ο τελευταίος τύπος, ελαφρώς των σπηλαίων, που ρίχνει μια γυναίκα πάνω στον ώμο του, και μέχρι το πρωί την έχει κάνει δική του» είπε.

Και πρόσθεσε σαρκαστικά: «Και δεν θα μπορούμε να έχουμε κάτι τέτοιο, οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ πια».

Η 25η ταινία του James Bond με τίτλο «No Time to Die» έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

Διαβάστε επίσης