Ελλάδα

Έγκλημα στο Κορωπί: Έκανα λάθος που άφησα την γυναίκα μου για την 26χρονη


Τη ζωή που μοιραζόταν με δύο γυναίκες, τη δολοφονία της εν διαστάσει γυναίκας του από τη σύντροφό του και τους πυροβολισμούς σε βάρος των γονιών της ανέφερε στην απολογία του ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων από το Κορωπί.

«Τον τελευταίο μήνα είχα αποκαταστήσει πλήρως τη σχέση με τη σύζυγο μου Θ. Π., η οποία με είχε βοηθήσει να αποκαταστήσω πλήρως τις σχέσεις με τα παιδιά μου που δικαίως με κατηγορούσαν ότι είχα εγκαταλείψει», είπε μετανιωμένος ο 41χρονος, ο οποίος κρίθηκε τη Δευτέρα προφυλακιστέος.

«Κρίμα για τη γυναίκα που χάθηκε χωρίς να φταίει σε τίποτα. Έκανα λάθος που άφησα τη γυναίκα μου για την 26χρονη. Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου. Στη γυναίκα μου», δήλωσε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια. Ο δικηγόρος του κ. Σταύρος Γεωργίου δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσουν αμέσως αίτηση αποφυλάκισης.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος περιέγραψε αναλυτικά τα όσα δραματικά συνέβησαν τη μοιραία ημέρα που η σύντροφός του δολοφόνησε με ένα κουζινομάχαιρο την 38χρονη γυναίκα του: «Η δολοφονία έγινε απογευματινές ώρες μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων τέκνων μας , 13 και 11 ετών. Την ώρα εκείνη βρισκόμουν στο συνεργείο μου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι. Από τις φωνές των παιδιών έτρεξα κι εγώ στο σπίτι και πήρα στην αγκαλιά μου τη σύζυγο μου, χωρίς εκείνη τη στιγμή να έχω συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των τραυμάτων της».

Εκείνος ήταν που μετέφερε την 38χρονη στο κέντρο υγείας Κορωπίου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Η θανατηφόρα μαχαιριά ήταν αυτή που έπληξε τη γυναίκα στον πνεύμονα. Τις ώρες που ακολούθησαν θόλωσε και όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος ανέφερε: «Είπα στην οικογένεια της δράστιδος να φύγει από το Κορωπί μέχρι να γίνει η κηδεία της συζύγου μου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πατέρα της τον είπα αλήτη και δολοφόνο Εκείνος μου απάντησε : «Άντε …». Τότε πήρα από το συνεργείο το παλιό δίκανο του παππού μου, που το είχε να κυνηγάει πουλιά και πήγα σπίτι του. Κορνάρισα και φώναξα «πού είσαι ρε» και τότε βγήκε στην πόρτα του σπιτιού μαζί με τη γυναίκα του και μου είπε: «τι θες εδώ ρε…» . Εγώ θόλωσα βλέποντας τη θρασύτητα και την αναισθησία ενός ανθρώπου που ήταν ουσιαστικά ο κύριος φταίχτης για το φονικό που είχε γίνει».

Ο μηχανικός αυτοκινήτων τους πυροβόλησε από απόσταση μεγαλύτερη των 15 μέτρων μέσα από το αμάξι.

Για τη ζωή του με τη σύντροφό του ανέφερε στην απολογία του: «Με τη Ν. Π. διατηρούσα εξωσυζυγική σχέση από την οποία έχουν γεννηθεί δύο ανήλικα (23 και 11 μηνών). Τους τελευταίους 8 μήνες διέμενα μαζί της στην οικία της μητέρας της. Αναγκάστηκα να κατοικήσω εκεί γιατί η Ν.Π. με απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά μου αν δεν κατοικούσα μαζί της».