Αθλητικά

Εξώδικο της Nova κατά της Σούπερ Λιγκ


 Ανεξέλεγκτη τροπή έχει πάρει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, καθώς η κόντρα μεταξύ ΕΠΟ και Πολιτείας έχει συνέπειες. Η αναβολή της πρεμιέρας και γενικότερα της δράσης στη Σούπερ Λιγκ έφερε και την αντίδραση της NOVA που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό, η οποία απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στη διοργανώτρια αρχή που κοινοποιήθηκε προς όλες τις ΠΑΕ!

Το συνδρομητικό κανάλι με τον τρόπο αυτό εκφράζει την οργή για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το προϊόν από τους εμπλεκόμενους φορείς και τονίζει ότι δεν θα καταβάλει στις ομάδες τα έσοδα που προβλέπονται από τις υπογεγραμμένες συμβάσεις!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η NOVA θεωρεί τη διοργανώτρια αρχή ως την κύρια υπεύθυνη για την αναβολή, κατηγορώντας τη μάλιστα πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να την αποτρέψει έστω και την ύστατη ώρα.

Το κανάλι αναφέρει ξεκάθαρα πως για «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε τονίζεται επίσης πως παρότι η NOVA είχε ζητήσει με επιστολή της να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις, δεν εισακούστηκε.