ΕΥΖην

George Clooney: Γιατί έδωσε από $1 εκατ. δολάρια σε 14 φίλους του


Από ένα εκατ. δολάρια έδωσε σε 14 φίλους του ο George Clooney. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο GQ, πρόκειται για ανθρώπους που τον είχαν στηρίξει κατά τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να γίνει γνωστός.

H ιστορία είχε κυκλοφορήσει πριν από τρία χρόνια, αλλά τώρα επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό.

«Ήμουν εργένης. Όλοι μας μεγαλώναμε. Ήμουν 52 και κάτι. Και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Και σκέφτηκα, αυτό που έχω είναι αυτοί οι τύποι... Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν απένταρος. Μου δάνεισαν χρήματα όταν δεν είχα. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια... Και σκέφτηκα, ξέρετε, χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα από αυτά» εξήγησε ο George Clooney.

Ενώ οι στενοί του φίλοι ήταν ήδη στη διαθήκη του, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λόγος να περιμένει μέχρι να συμβεί κάτι τραγικό για να τους ανταποδώσει. «Σκέφτηκα βασικά αν με χτυπήσει ένα λεωφορείο, είναι όλοι στη διαθήκη, γιατί να περιμένω να χτυπηθώ από λεωφορείο;».

Τη γενναιοδωρία του Clloney και το δώρο με τους χαρτοφύλακες γεμάτους μετρητά είχε φέρει στο φως το 2017 ο Ράντι Γκέρμπερ, καλός φίλος και συνέταιρος του ηθοποιού στην Casamigos, τη διάσημη τεκίλα. 

Ο George Clooney έκανε την ανάληψη στο Λος Άντζελες, προσέλαβε ειδική ασφάλεια προκειμένου να μεταφέρει τους χαρτοφύλακες με τα 14 εκατ. δολάρια σε μετρητά και κάλεσε την επομένη μέρα τους φίλους του.

«Ήταν το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Έναν χρόνο αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, εντελώς τυχαία, έγινε ο γάμος μου με την Αμάλ» είπε ο ηθοποιός.

Ο George Clooney φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ειδικού τεύχους Men of The Year του περιοδικού GQ.

Διαβάστε επίσης