ΕΥΖην

H Bjork, η κόρη της και παρέλαση αστέρων στη νέα ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς


Ο Ρόμπερτ Έγκερς εντυπωσίασε με τη «Μάγισσα» και τον «Φάρο». Απήχε μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούργιας ταινίας του, όταν ξέσπασε η κρίση του κορονοϊού.

Τώρα, η παραγωγή της ταινίας "The Northman" έχει ξεκινήσει και πάλι και στο επιτελείο διάσημων ηθοποιών, όπως η Νικόλ Κίντμαν και ο Γουίλιαμ Νταφόε, προστέθηκαν κάποιες εκπλήξεις.

Μικρή έκπληξη είναι η συμμετοχή της Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) της «Μάγισσας», μεγάλη έκπληξη είναι η συμμετοχή του Ίθαν Χοκ και ανέλπιστη εξέλιξη η συμμετοχή της Bjork -μαζί με την κόρη της, την Ισαντόρα Μπγιαρκαρντότιρ Μπγιορκ.

Στο storyboard, το όνομα της Bjork είναι "The Slav Witch".

Η τελευταία εμφάνιση της σε ταινία ήταν στο "Drawing Restraint 9" του Μάθιου Μπάρνι το 2005. Προηγουμένως, είχε πρωταγωνιστήσει στη ταινία του Λαρς φον Τρίερ «Χορεύοντας στο σκοτάδι» το 2000, αλλά είχε δηλώσει ότι η εμπειρία την τρομοκράτησε.

Η ιστορία που αφηγείται η ταινία "The Northman" διαδραματίζεται στην Ισλανδία, στο γύρισμα του 10ου αιώνα και παρακολουθεί έναν πρίγκιπα που επιζητά εκδίκηση για τον φόνο του πατέρα του.

Το σενάριο έγραψε ο ίδιος ο Έγκερς, σε συνεργασία με τον Ισλανδό ποιητή και μυθιστοριογράφο Sjón.

Διαβάστε επίσης