Υγεία

H Papapostolou αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιατροτεχνολογικών προϊόντων της Konica Minolta


Νέα συνεργασία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διάθεσης για την Ελλάδα των προϊόντων Healthcare της Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta), με έδρα το Τόκιο, υπέγραψε πρόσφατα η εταιρεία Papapostolou Healthcare Technologies, αποδεικνύοντας ότι εν μέσω της πανδημίας, η προετοιμασία, ο επαγγελματισμός και η δυναμική στρατηγική αποτελούν μονόδρομο για την συνέχιση της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας. 

Η Konica Minolta παράγει και διανέμει σε Βόρειο και Νότιο Αμερική, Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Άπω και Μέση Ανατολή υψηλής απόδοσης συστήματα ψηφιακής διαγνωστικής απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας, με πολλά από τα συστήματά της, όπως οι ψηφιακοί ανιχνευτές και τα φορητά ψηφιακά ακτινολογικά, να έχουν ήδη εγκατασταθεί από την εταιρεία Papapostolou σε ελληνικές υγειονομικές δομές και να συντελούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Με ιστορία άνω των 100 ετών στον τομέα της Υγείας, η εταιρεία Papapostolou είναι η πλέον αναγνωρισμένη ελληνική επιχείρηση στον τομέα της ιατροτεχνολογίας, διαθέτοντας στο δυναμικό της 140 εξειδικευμένα στον τομέα της Υγείας στελέχη, ενώ το Τεχνικό της Τμήμα με 45 ηλεκτρονικούς μηχανικούς ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη εγκατάστασης και συντήρησης των υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων που εγκαθιστά. 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Konica Minolta αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ηγέτης που παρέχει τεχνολογίες αιχμής και ολοκληρωμένη υποστήριξη, έχοντας ανακηρυχθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ανάμεσα στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες του πλανήτη για το 2020, με τη διάκριση αυτή να την κερδίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά.