Ελλάδα

Η ΒΙΚΟΣ σε διεθνή έκθεση στο Ντουμπάϊ


Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη, συμμετέχει στην επετειακή 25η διοργάνωση της Gulfood με το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Από τις 16 έως και τις 20 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο World Trade Center, του Ντουμπάϊ, η ΒΙΚΟΣ αντιπροσωπεύοντας την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την καινοτομία του ελληνικού επιχειρείν υποδέχεται στο περίπτερό της καταναλωτές και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα την εξωστρέφεια και το άνοιγμα σε νέες αγορές, ενισχύει την εξαγωγική της ισχύ, συμμετέχοντας σταθερά στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις και αποδεικνύοντας παράλληλα, πως η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων της ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

Με σταθερές κινήσεις και στρατηγικές επενδύσεις, η εταιρεία ισχυροποιεί την εξαγωγική δραστηριότητά της, προβάλλοντας την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της σε διεθνείς καταναλωτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας αγοράς.

Η προϊοντική γκάμα της ΒΙΚΟΣ διακρίνεται για την πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία σύσταση και την αξεπέραστη γεύση της, την μοναδικότητά αλλά και την ανωτερότητά της.