ΕΥΖην

"James Brown: Say It Loud", ντοκιμαντέρ με παραγωγούς τους Mick Jagger και Questlove


Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του James Brown, με παραγωγούς τους Mick Jagger, Questlove και Black Thought, σχεδιάζεται από την A&E Network.

Το αποτελούμενο από τέσσερα μέρη ντοκιμαντέρ με τίτλο "James Brown: Say It Loud" θα σκηνοθετηθεί από τη Deborah Riley Draper.

Σε δήλωσή του ο Mick Jagger εξέφρασε τον «ενθουσιασμό» του που θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του πρότζεκτ τονίζοντας: «Ήταν ένας λαμπρός ερμηνευτής που με ενέπνευσε από την αρχή και ήταν βαθιά αφοσιωμένος στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων. Πάντα θαύμαζα τον James και έμαθα τόσα πολλά από αυτόν».

Οι Questlove and Black Thought πρόσθεσαν: «Η ζωή του James Brown είναι σημαντική όχι μόνο για την κατανόηση της τεράστιας επίδρασης που άσκησε ως μουσικός και για το ότι εμπνέει εμάς και άλλους καλλιτέχνες μέχρι σήμερα, αλλά και για το βαθύ και διαρκές αποτύπωμα που άφησε στην αμερικανική κουλτούρα».

«Η ζωή του Brown είναι μια σημαντική και επίκαιρη ιστορία αγώνα, λύτρωσης και ταυτότητας και είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να τη μοιραστούμε» υπογράμμισαν.

Το 2015, ο εκλιπών Τσάντγουικ Μπόουζμαν πρωταγωνίστησε ως James Brown στη βιογραφική ταινία "Get On Up" παραγωγός της οποίας ήταν και πάλι ο Mick Jagger.

Την ίδια χρονιά ο τραγουδιστής των Rolling Stones ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ του HBO «Mr. Dynamite: The Rise of James Brown».

Το ντοκιμαντέρ για τον «νονό της funk», που θα περιλαμβάνει άγνωστα στιγμιότυπα και αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναμένεται το 2023.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα