ΕΥΖην

Ξενύχτησε συναρμολογώντας το Hogwarts "για την κόρη του" (αν θέλουμε το πιστεύουμε) ο David Beckham


Μπορεί να τάραξε το πρόγραμμα της συζύγου του, Victoria, αλλά απ' ότι φαίνεται και πέρασε καλά και κέρδισε πόντους ως πατέρας ο David Beckham:

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πάλαι ποτέ σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων ξενύχτησε, συναρμολογώντας το κάστρο Hogwarts (Harry Potter) από τουβλάκια Lego "για την κόρη του" (αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε...), Harper, η οποία είναι μανιακή θαυμάστρια του Χάρι Πότερ.

H Victoria "αγανάκτησε" με τον διάσημο σύζυγό της της και γι' αυτό... πόσταρε βιντεάκια στο Instagram με αυτόν να "κοπιάζει" για τη μικρότερη κορούλα τους.

Σύμφωνα με την ίδια, η συναρμολόγηση ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί και συνεχιζόταν ακόμα έπειτα από 12 ώρες και όχι μόνο!

«Τι καλός μπαμπάς» έγραψε η Βικτόρια, προσθέτοντας: «Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».

Μιας και η οκτάχρονη δεν εμφανιζόταν στο βίντεο, είναι δικαιολογημένες οι υποψίες ότι το όλο εγχείρημα απλώς έδινε στον 44χρονο ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια το αγοράκι που κρύβει μέσα του.

Βλέποντάς τον να σκύβει κάθε τόσο στις «Οδηγίες» καθώς διάλεγε κυβάκια, ήταν προφανές ότι το εγχείρημα ήταν φιλόδοξο και μεγάλο. Τόσο μεγάλο, που όταν μετά από 12 ώρες επέστρεψε σπίτι η Βικτόρια, τον βρήκε ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το Lego!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε, αστειευόμενη στο Instagram.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας τη Σχολή των Μάγων. Κι η Βικτόρια συνέχισε το «ρεπορτάζ».

Το πρωί της Κυριακής, έγραψε: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ' αυτό το κάστρο έως τις 03:00». Ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει και η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε:

«Μ' αυτό ασχολείται πάλι... Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης