ΕΥΖην

Κυνηγός ναζί ο Αλ Πατσίνο στη σειρά "Hunters"


Ο Αλ Πάτσινο γίνεται κυνηγός ναζί στη σειρά "Hunters" του Amazon Prime Video.

Στην περίληψη της νέας σειράς υπογραμμίζεται πως είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι μια πολύμορφη ομάδα κυνηγών ναζί, το 1977 στη Νέα Υόρκη, οι ανακαλύπτει ότι εκατοντάδες μέλη του ναζιστικού καθεστώτος ζουν στην Αμερική.

"Και έτσι κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ομάδα αυτόκλητων τιμωρών, μπλέκονται σε μια αιματηρή αποστολή εκδίκησης και δικαιοσύνης. Όμως, σύντομα ανακαλύπτουν μια εκτεταμένη συνωμοσία και πρέπει να παλέψουν με τον χρόνο για να ματαιώσουν τα νέα σχέδια γενοκτονίας που ετοιμάζουν οι ναζί", τονίζει ο παραγωγός της σειράς Τζόρνταν Πιλ.

"Έρχεται μια εποχή όπου όλοι πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Αλλά όταν υπάρχει πολύ σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο, ίσως η επιλογή για εμάς έχει γίνει" μονολογεί ο Αλ Πατσίνο στο τρέιλερ. "Για αιώνες, άνθρωποι όπως εμείς υποτιμώνται και εξοντώνονται, αλλά όχι πια. Υπάρχει κακό μεταξύ μας και πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το κακό αρχίζει με ένα σημάδι μέσα τους. Κατόπιν μεγαλώνει σε ένα κηλίδα. Μετά γίνεται μάστιγα. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το κακό μέχρι να χτυπήσει" αναφέρει.

Η σειρά, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming το 2020.

Διαβάστε επίσης