Τουρισμός

Λειψοί: Εξωτικές παραλίες, οι εντυπωσιακοί ορμίσκοι και το γραφικό χωριό εντυπωσιάζουν


Ένα μοναδικό ταξίδι στον μυθικό τους κόσμο «χαρίζουν» οι Λειψοί. Πρωταγωνιστές της μοντέρνας και καλαίσθητης παραγωγής είναι η «παρέα» με τα 24 νησάκια,  οι εξωτικές παραλίες, οι εντυπωσιακοί ορμίσκοι, το γραφικό χωριό των Λειψών, οι παραδόσεις, η αυθεντική φιλοξενία και το εύρος επιλογών για ονειρικές διακοπές!

Ξεχωριστές πινελιές αποτελούν οι ιστορίες ντόπιων παραγωγών αλλά και ανθρώπων που γοητεύτηκαν και παρέμειναν στο νησί της θεάς Καλυψούς για μία  καλύτερη  ζωή.

Μέσα σε 12 περίπου λεπτά, το παραπάνω video καθηλώνει με τις εντυπωσιακές του εικόνες, τις αυθόρμητες αφηγήσεις  και τη μουσική που πλαισιώνει μοναδικά το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το λευκό των εκκλησιών και των σπιτιών.  

«Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Δήμου, το βίντεο θα αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο που θα μας συνοδεύει στις εκθεσιακές συμμετοχές και τις παρουσιάσεις μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που πρώτοι στην ευρύτερη περιοχή ως Δήμος εστιάσαμε με επαγγελματισμό», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Διαβάστε επίσης