ΕΥΖην

Michael B. Jordan: "Μου έχουν προτείνει να υποδυθώ όλες τις ιστορικές προσωπικότητες Αφρο-Αμερικανών"


Στο "ραντάρ" του Χόλιγουντ μπήκε ο Michael B. Jordan, όταν στη δραματική ταινία «Fruitvale Station» υποδύθηκε τον Όσκαρ Γκραντ, με βάση την αληθινή ιστορία του νεαρού Αφρο-Αμερικανού που πυροβολήθηκε στο Όκλαντ από λευκό αστυνομικό.

Μιλώντας στο συνέδριο «Produced By Conference» στο Λος Άντζελες, ο Michael Jordan αποκάλυψε ότι δέχθηκε αμέτρητες προτάσεις για παρόμοιους ρόλους, λέγοντας στο κοινό ότι τα σενάρια για "κάθε ιστορική αφρο-αμερικανική προσωπικότητα έχουν έρθει στο γραφείο μου".

Ωστόσο, πρόσθεσε: «όσο και να θέλω να τους ερμηνεύσω όλους, δεν μπορώ».

Κατά τη διάρκεια της συνόδου - με θέμα «Περιεχόμενο με συνείδηση: Κοινωνική επίδραση της ψυχαγωγίας σε όλες τις πλατφόρμες» – ο ηθοποιός μίλησε για την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που ίδρυσε πρόσφατα, Outlier Society.

Μαζί του ήταν η Αλάνια Μάγιο, πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας εταιρείας.

Ο Michael Jordan εξήγησε ότι ο στόχος του για την εταιρεία είναι να δημιουργεί ψυχαγωγία που θα έχει μόνιμο αντίκτυπο.

«Ξεκινώντας μπροστά από την κάμερα, από την οπτική του ηθοποιού, όλα έχουν σχέση με την καρδιά», δήλωσε ο 32χρονος ηθοποιός.

«Είναι η επιθυμία να δημιουργείς έργα και να αφηγείσαι ιστορίες που θα κάνουν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στο σπίτι και να παράγουν σκέψεις που μετρούν στην καρδιά τους».

«Αγωνιζόμαστε με την ευτυχισμένη, εύκολη ψυχαγωγία που δεν φαίνεται να έχει κάποια ουσία» σημείωσε η Αλάνια Μάγιο προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο «μέχρι να αισθανθούν ότι αρχίζει να έχει αντίκτυπο και να φέρνει αλλαγή στον πραγματικό κόσμο».

Διαβάστε επίσης