ΕΥΖην

Νέος λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι στο Instagram


Τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram απέκτησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ενώ έως τώρα το ζεύγος μοιραζόταν φωτογραφικά στιγμιότυπά του στον λογαριασμό που διαχειρίζεται το Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου αναρτώνται φωτογραφίες των δραστηριοτήτων και του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του.

Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι μετακομίζουν από το Λονδίνο στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Ουίνδσορ, δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας. Επιπλέον, γνωστοποίησαν ότι θα προσλάβουν ένα νέο επικοινωνιακό επιτελείο.

Μάλλον το επιτελείο αυτό "έπιασε δουλειά", αφού ήδη, στον νέο λογαριασμό τους στο Instagram, @sussexroyal, έχει γίνει η πρώτη ανάρτηση:

«Καλωσήλθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με εσάς το έργο που αποτελεί ώθηση για εμάς, τους σκοπούς που στηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και τη δυνατότητα να ρίξουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας υποδεχόμαστε στο @sussexroyal. Χάρι και Μέγκαν» αναφέρεται στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Διαβάστε επίσης