Διεθνή

Ντ. Τραμπ: Γελοίο το κατηγορητήριο σε βάρος μου


 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε σήμερα «γελοίο» το κατηγορητήριο που ανακοίνωσαν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του, στο πλαίσιο της διαδικασίας παραπομπής του.

«Ο Τζέρι Νάντλερ (ο πρόεδρος της επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων) μόλις είπε ότι εγώ ''άσκησα πιέσεις στην Ουκρανία με στόχο να παρέμβω στις εκλογές του 2020″. Γελοίο, γνωρίζει ότι δεν είναι αλήθεια» έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter, σπεύδοντας να χαρακτηρίσει για πολλοστή φορά «κυνήγι μαγισσών» την έρευνα που διεξάγει η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, Άνταμ Σιφ. «Ένας απόλυτα διεφθαρμένος πολιτικός κατασκεύασε μια φρικτή και δόλια δήλωση, τη διάβασε στο Κογκρέσο και είπε ότι αυτά τα λόγια ήρθαν από μένα. ''Πιάστηκε'', ήταν πολύ αμήχανος, αλλά τίποτα δεν συνέβη σε αυτόν για τη διάπραξη αυτής της απάτης. Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει γι΄αυτό!» ανέφερε στο οργισμένο του tweet ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα οι Δημοκρατικοί ανακοίνωσαν ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και για παρακώλυση του έργου και των ερευνών του Κογκρέσου.