ΕΥΖην

Ο Bruce Dickinson (Iron Maiden) "δεν καταλαβαίνει" τη μουσική του Drake


Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, παραδέχτηκε ότι "δεν καταλαβαίνει" τη μουσική του Drake.

Ο τραγουδιστής έκανε το σχόλιο λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου οι θρύλοι της heavy metal έχασαν οριακά την πρώτη θέση στο βρετανικό chart από τον βραβευμένο με Grammy ράπερ.

Παρόλο που το "Senjutsu" των Iron Maiden ήταν πρώτο για μεγάλο διάστημα της εβδομάδας κυκλοφορίας, το "Certified Lover Boy" του Drake μόνο για ψηφιακή χρήση έφτασε στην κορυφή του chart με 45.651 πωλήσεις (43.623 από ροές).

Το «Senjutsu» τελείωσε με συνολικά 44.473 πωλήσεις (συμπεριλαμβανομένων 39.032 φυσικών αντιγράφων). Το «Senjutsu» έγινε επίσης το Νο. 1 στο chart των άλμπουμ βινυλίου.

«Ήμασταν αντιμέτωποι με τον Drake την εβδομάδα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι κάνει, αν και πολλοί άνθρωποι το καταλαβαίνουν, αλλά το να βρισκόμαστε μαζί του ένιωθα: "Όχι, αυτό είναι πραγματική μουσική που παίζεται από ένα σωρό παλιόφιλους που δεν κάνουν καμία παραχώρηση στην εποχή που ζούμε"» είπε ο Ντίκινσον.
 
«Οι άνθρωποι λένε "Είστε δεινόσαυροι". Και λέμε, "Ναι και δεν έχουν μείνει πάρα πολλοί από αυτούς". Αυτό είμαστε, αυτό κάνουμε» πρόσθεσε.
 
Ο Μπρους είπε ακόμα ότι είναι ευχαριστημένος που το συγκρότημα του δεν βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσει τη βάση των θαυμαστών του.
 
«Σε γενικές γραμμές το κοινό μας προχώρησε μαζί μας», είπε. «Το κοινό των Maiden είναι σαν ένα τραπέζι από κόντρα πλακέ. κάθε χρόνο προστίθεται απλώς ένα νέο στρώμα και το τραπέζι γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Έχουμε αναπτυχθεί οργανικά — όχι μέσω των social media ή οποιουδήποτε άλλου τέτοιου μέσου. Έχουμε μεγαλώσει βγαίνοντας έξω και το κάνουμε μπροστά σε κόσμο».
 
Το «Senjutsu» , το πρώτο άλμπουμ των Iron Maiden μετά από έξι χρόνια, ηχογραφήθηκε το 2019 στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα