ΕΥΖην

«Ο Διάβολος Φορούσε Prada» με μουσική Elton John


Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Λόρεν Βαϊσμπέργκερ «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» -πρωταγωνιστούσαν οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ- , το 2006, το έργο γίνεται τώρα μιούζικαλ, με μουσική Elton John και στίχους Σάινα Τάουμπ.

Το μιούζικαλ θα ανέβει στο James M. Nederlander Theatre του Σικάγου από τις 14 Ιουλίου του 2020.

Σε σκηνοθεσία της Άνα Ντ. Σαπίρο (βραβευμένη με Tony για το «August; Osage Country») και με παραγωγούς τον Κέβιν Μακόλουμ και το Rocket Entertainment, το μιούζικαλ βασίζεται αφενός στο best seller της Βαϊσμπέργκερ (κυκλοφόρησε το 2003) και αφετέρου, στην ταινία της Fox 2000 Pictures.
   
Η συγγραφέας είχε διατελέσει γραμματέας στην τότε διευθύντρια του Vogue, με αποτέλεσμα το μυθιστόρημά της να αφηγείται την ιστορία της Άντι, μια φερέλπιδας νεαρής συγγραφέως, η οποία βρίσκει δουλειά σε ένα έγκριτο περιοδικό της Νέας Υόρκης.

Προσπαθώντας να επιβιώσει εργαζόμενη για το πολύ στυλάτο αλλά τρομοκρατικό αφεντικό της, η Άντι παγιδεύεται μεταξύ των προσωπικών ονείρων που νόμιζε ότι είχε και του κόστους της σκληρής πραγματικότητας.
   
Αναμένεται να δώσει το μιούζικαλ «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» καινούργια φρεσκάδα στην ούτως ή άλλως πολύ επιτυχημένη ταινία. Ίσως αποδείξει ότι οι δηλώσεις που αφορούν τη μόδα είναι καλύτερα να τραγουδιούνται.

Διαβάστε επίσης