ΕΥΖην

Ο Jamie Foxx θα υποδυθεί τον Mike Tyson


Ήταν το 2014, όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι ο Jamie Foxx θα υποδυόταν τον Mike Tyson σε βιογραφική ταινία. Το project έμεινε στο στάδιο της ανάπτυξης για χρόνια - μέχρι τώρα.

Σε συνέντευξή του στο talk show της σειράς Instagram Live με τον Μαρκ Μπιρνμπάουμ "Catching Up", ο Jamie Foxx επιβεβαίωσε ότι το project επιτέλους προχωρά.

«Είναι ένα οριστικό ναι» είπε ο Jamie Foxx, όταν ρωτήθηκε αν η πολυαναμενόμενη βιογραφία του πυγμάχου πρωταθλητή βαρέων βαρών θα έβλεπε ποτέ το φως της... ημέρας.

«Κοίτα, το να κάνεις βιογραφίες είναι δύσκολο» είπε ο Φοξ. «Μερικές φορές χρειάζονται 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Αλλά επίσημα η "μπάλα άρχισε να τσουλάει"».

Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πώς η ταινία θα εξερευνά τις «διαφορετικές ζωές» του Mike Tyson.

«Θέλουμε να δείξουμε όσους εμπλέκονται» εξήγησε ο Foxx. «Νομίζω ότι όλοι, νέοι και ηλικιωμένοι θα μπορούν να καταλάβουν το ταξίδι αυτού του άνδρα».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την προπόνηση που απαιτείται για να μεταμορφωθεί φυσικά στον Tyson στο αποκορύφωμα της καριέρας του στο μποξ.

«Κάθε δεύτερη μέρα, κάνω 60 pull-ups, κάνω 60 dips, κάνω 100 push-ups», είπε. «Δεν έχω μύες στη γάμπα, οπότε ίσως χρειαστεί να βάλουμε κάποια προσθετικά για αυτό».

Διαβάστε επίσης