ΕΥΖην

Ο Κάρολος παρασημοφόρησε τον Εντ Σίραν


Βασιλική τιμή για τον Εντ Σίραν! Ο 26χρονος τραγουδιστής και συνθέτης έγινε Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

 

 

Στον τραγουδιστή του «Perfect» ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας απένειμε παράσημο στη διάρκεια τελετής στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τις «υπηρεσίες του στη μουσική και στη φιλανθρωπία», σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Clarence House, της επίσημης κατοικίας του διάδοχου του βρετανικού θρόνου.

 

 

H μέρα ήταν σημαδιακή για τον Σίραν για πολλούς λόγους.

 

 

«Ο παππούς μου πέθανε αυτή την ημέρα πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε πραγματικά είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει, με την έννοια του κύκλου, νομίζω θα ήταν αρκετά περήφανος» υπογράμμισε ο Βρετανός τραγουδιστής.

 

 

«Ίσως ο Εντ Σίραν είχε την ευκαιρία να συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι o καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση των προσκεκλημένων στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ τον ερχόμενο Mάιo» σχολιάζουν βρετανικά ΜΜΕ.

 

 

Nωρίτερα αυτόν το μήνα ο Εντ Σίραν εξέφρασε την προθυμία του να ερμηνεύσει επιτυχίες του στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι.

 

 

«Νομίζω ότι όλοι οι Αμερικανοί ρωτούν τους Άγγλους: "Γεια σου, ξέρεις τη βασίλισσα;" Και ναι την έχω συναντήσει, αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός, αλλά δεν γνωρίζω τον Χάρι τόσο καλά» εξήγησε. «Με ρωτούν όλο αυτό το διάστημα, αν γνωρίζω τη βασιλική οικογένεια. Έχω συναντήσει τον Χάρι μία φορά! [Και] αυτό ήταν το 2011 ήταν στο Ιωβηλαίο της γιαγιάς του και είπαμε "Hey","Hey"... μόλις που τον γνωρίζω!».