Αθλητικά

Οριστική αναβολή στο ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος


Αναβάλλεται ο σημερινός δεύτερος ημιτελικός για τον θεσμό του Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ατρόμητος με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ιδιαιτέρως ζοφερή. Παράλληλα όμως "λουκέτο" φαίνεται πως μπαίνει και στη διοργάνωση του Κυπέλλου...μέχρι νεωτέρας. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε, μετά την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος, ότι οδεύουμε προς οριστικό «λουκέτο» στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά από συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Κοντονή.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ρωτήθηκε μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου από ρεπόρτερ που είναι γνωστός φίλος της ΑΕΚ, αν η ομάδα του… θα σηκώσει το Κύπελλο. Η Ολγα Γεροβασίλη απάντησε: «Μπα. Ούτε εσύ, ούτε εγώ θα το σηκώσω. Γενικά Κύπελλο δεν βλέπω να υπάρχει».

Ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και από την στιγμή που ο τελευταίος... άναψε το πράσινο φως, τότε αυτόματα αποφασίσθηκε η αναβολή της αναμέτρησης, παρά την αντίθετη άποψη της ΕΠΟ, η οποία, μέσω επιστολής της προς τον κύριο Κοντονή, είχε εκφράσει την κάθετη αντίθεση της με την αναβολή της αναμέτρησης. Πλέον, αναμένεται νέα απόφαση αναφορικά με το μέλλον, τόσο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όσο και γενικά της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας, 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή».