Ελλάδα

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία και το τεμαχισμό του 41χρονου Βούλγαρου


Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία

Τέλος στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στον Ασπρόπυργο έβαλε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πίσω από τη φρικτή δολοφονία του 41χρονου Βούλγαρου, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη στις 10 Φεβρουαρίου 2016 σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο, βρίσκεται μία γυναίκα 43 ετών και ένας άνδρας 45 ετών βουλγαρικής καταγωγής και οι δύο. Το κίνητρο του φόνου ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν οι δράστες και το θύμα. 

Από την έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 43χρονη διέμενε μαζί με το θύμα σε διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα. Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου του 2016 0 41χρονος επέστρεψε στην οικία του μαζί με τον 45χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Εκεί ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα, τον χτύπησε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια τον τοποθέτησε σε σακούλες τις οποίες απέρριψε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι. Μετά την ολοκλήρωση των πράξεών τους οι δύο δράστες από κοινού, καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του για να απολογηθούν.