ΕΥΖην

Ρούχα και προϊόντα εμπνευσμένα από το "Killing Eve"


Οι θαυμάστριες της Βιλανέλ, πρωταγωνίστριας του "Killing Eve" τώρα μπορούν να ντυθούν όπως η αγαπημένη τους δολοφόνος, καθώς θα κυκλοφορήσει συλλογή ενδυμάτων εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά.

Σύμφωνα με το THR, οι AMC Network and Sid Gentle Films – οι εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα αδειών υπέγραψαν συμφωνία με την IMG, ώστε η σειρά του BBC America να αναπτύξει και να προχωρήσει στην παραγωγή προϊόντων και διάθεση εμπειριών και συνεργασιών.

Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν ρούχα με το brand Killing Eve, όπως επίσης προϊόντα ομορφιάς και παιχνίδια στο άμεσο μέλλον.

«Το Killing Eve αγγίζει πολλές νότες και αποχρώσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς που φυσικά μεταφράζονται σε αδειοδότηση» δήλωσε η Σέρικεϊ Τσάφι, υπεύθυνη της IMG σε δήλωσή της.

«Εκτός από μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές στην τηλεόραση, οι πρωταγωνίστριες της κάνουν τις πιο κομψές εμφανίσεις. Η διπλή πτυχή και η αντίθετη φύση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφήγηση της ιστορίας ενός προϊόντος» πρόσθεσε.

Υπάρχουν πολλές στιγμές στη σειρά με εντυπωσιακές εμφανίσεις της Τζόντι Κόμερ (Βιλανέλ) χάρη στις ενδυματολόγους Σάρλοτ Μίτσελ, Φίμπι Ντε Γκέι και τον Σαμ Πέρι.

Μεταξύ άλλων φόρεσε κοστούμι με ιδιαίτερο print, φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του ‘70, ή φλοράλ, βραδινές δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας.

Διαβάστε επίσης