ΕΥΖην

"The People Under the Stairs": Στα σκαριά νοσταλγικό reboot τρόμου από τον Jordan Peele


Ένα ακόμη νοσταλγικό reboot τρόμου έχει στα σκαριά ο Jordan Peele.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός θα δημιουργήσει ένα remake της ταινίας του Γουές Κρέιβεν του 1991 "The People Under the Stairs" (Οι άνθρωποι κάτω από τις σκάλες).

Το φιλμ θα είναι αρκετά γνωστός τομέας για τον σκηνοθέτη των ταινιών «Get Out» και «Us» με δεδομένο ότι έκανε αίσθηση με τον συνδυασμό τρόμου και κοινωνικών σχολίων, όταν κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του '90, μεταξύ των κλασικών καλτ του Κρέιβεν «A Nightmare on Elm Street» (Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες) και «Scream».

Ο Τζόρνταν Πιλ θα είναι παραγωγός μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Γουίν Ρόσεφελντ μέσω της δικής τους εταιρείας παραγωγής, Monkeypaw Productions. Ο σκηνοθέτης της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, σύμφωνα με τον Collider.

Είναι επίσης αβέβαιο εάν θα συμμετάσχουν στο σενάριο, όπως συνέβη και με το επερχόμενο remake της ταινίας «Candyman» της Νία ΝταΚόστα.

Η πρώτη ταινία «The People Under the Stairs» περιστρέφεται γύρω από τους ψυχωσικούς Ρόμπενσονς που παγιδεύουν μια ομάδα κλεφτών στο σπίτι τους γεμάτο φρίκη, συμπεριλαμβανομένου ενός υπογείου γεμάτου παιδιά σε κλουβιά.

Διαβάστε επίσης