ΕΥΖην

Με τενοντίτιδα λόγω... selfies η Kim Kardashian


Τενοντίτιδα λόγω των πολλών... selfies έπαθε η Kim Kardashian, σύμφωνα με την επίσημη διάγνωση του γιατρού της.

Ο γιατρός της τηλεπερσόνας, της συνέστησε να ξεκουράσει τον καρπό της από τις selfies, αλλά η Kim δεν πτοείται... Προκειμένου να μη χάσει την αδιάλειπτη παρουσία της στα social media, επιστράτευσε άλλους να τη φωτογραφίζουν και να τη βιντεοσκοπούν συνεχώς.

Στο διαφημιστικό τρέιλερ από το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστεί, αποκαλύπτει ότι ο γιατρός της συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις selfies και γι’ αυτό προσπαθεί να σκεφτεί νέες ιδέες.

«Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου» λέει η Kim στην αδελφή της, Chloe Kardashian και στη μητέρα της, Chris Jenner στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε στο E! και φωνάζει: «Πάξι, θα έρθεις εδώ να με βοηθήσεις;»

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι» συνεχίζει η Kim. «Συνεπώς είμαι με την Πάξι να τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου».

Η Πάξι, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του ριάλιτι σόου προσεγγίζει για να βιντεοσκοπήσει την Κιμ για τον λογαριασμό της στο Instagram και η Chris φαίνεται να ζηλεύει.

«Θα προστατεύσω το χέρι της Kim χωρίς να χάσει ούτε ένα "χτύπημα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Chris στην κάμερα. «Σίγουρα θα κλέψω την Πάξι να γίνει η προσωπική μου βοηθός για τις selfie».

Σε συνέντευξή της το 2016 στο «60 Minutes» που γυρίστηκε πριν από τη ληστεία στο Παρίσι, η Kim Kardashian αναγνώρισε τον ρόλο που έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην καριέρα της.

«Υπάρχουν όμως παγίδες» παραδέχτηκε: «έλλειψη ιδιωτικότητας, απώλεια ιδιωτικότητας. Αυτό δεν είναι για όλους. Εγώ μπορώ να το χειριστώ» είχε δηλώσει.

«Οφείλω απολύτως την καριέρα μου στα social media» είχε τονίσει.

Διαβάστε επίσης