Τουρισμός

Aegean Messinia Pro-Am 2024: Διεθνές τουρνουά γκολφ από την Costa Navarino


Tο διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Messinia Pro-Am 2024, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου, διοργανώνει η Costa Navarino, με τους συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλους του αθλήματος από όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν τη μεσσηνιακή φύση, σε συνδυασμό με αυθεντική φιλοξενία και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες, σε μια περιοχή που είναι ιδανική για κάθε εποχή του χρόνου.

Το Aegean Messinia Pro-Am 2024 θα πραγματοποιηθεί σε τρία από τα τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών του προορισμού: The Dunes Course, The Hills Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course. Τ

Το κάθε γήπεδο προσφέρει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας παιχνιδιού, ενώ σε όλα τα γήπεδα της Costa Navarino έχουν εφαρμοστεί αυστηροί κανόνες περιβαλλοντικής διαχείρισης, μέσω μίας σειράς πρακτικών φιλικών προς το πλούσιο φυσικό τοπίο. 

Οι φίλοι του γκολφ θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στην Costa Navarino, που μόλις έλαβε μια ακόμη παγκόσμια διάκριση για τα γήπεδα, ως «2024 Golf Resort of the Year - Mediterranean» από την IAGTO (International Association of Golf Tour Operators - Διεθνή Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Γκολφ).

H διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Confederation of Professional Golf (CPG) και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της PGA Ελλάδος. Στο Aegean Messinia Pro-Am 2024 θα συμμετάσχουν έως 70 ομάδες, με κάθε μία να αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες, διεκδικώντας ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο 70.000 ευρώ.

Οι εγγραφές των ομάδων για το Aegean Messinia Pro-Am 2024 έχουν ανοίξει, τηρώντας σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά και τα πακέτα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.aegeanmessiniaproam.com

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ετικέτες Γκολφ