Αγορές

Κόκκινα ταμπλό στο άνοιγμα στις ευρωαγορές


Κόκκινα ταμπλό στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με την ανασφάλεια να επικρατεί και τους επενδυτές να παρακολουθούν τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, την συνέχιση του πολέμου και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,02% στις 23.041 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί 0,71% στις 10.030 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,61% στις 7.863 μονάδες. 

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,68% στις 43.736 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,47% στις 17.093 μονάδες.

Οι ΗΠΑ επιμένουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το Ιράν διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε άμεσες συνομιλίες με την Ουάσιγκτον.

Το πετρέλαιο ανηφορίζει, με το μπρεντ στα $104 ανά βαρέλι, ανακτώντας μέρος των απωλειών της προηγούμενης συνεδρίασης.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα