Αγορές

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές


Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στη σύνοδο κορυφής Σι Τζινπίνγκ-Ντόναλντ Τραμπ στο Πεκίνο και στα αποτελέσματα που θα βγάλει για τη Μέση Ανατολή.

Ο δείκτης Nikkei στο Τοκιο ανεβαίνει 0,15% στις 63.367 μονάδες, όπως ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύεται 0,57%

Ανοδικά ο Kospi 0,91% στη Σεούλ στις 7.915 μονάδες, ο Hang Seng 0,34% στο Χονγκ Κονγκ στις 26.478 μονάδες, ο Nifty 0,31% στις 23.487 μονάδες, ενώ ο Shanghai Composite στην Κίνα υποχωρεί 1% στις 4.199 μονάδες και ο ASX στην Αυστραλία 0,14% στις 8.618 μονάδες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε στο Πεκίνο συνοδευόμενος από τους επικεφαλής τεχνολογικών κολοσσών, μεταξύ άλλων τον Ίλον Μάσκ και τον Τζένσεν Χουάνγκ. Οι συνομιλίες των δυο ηγετών εκτιμάται πως θα επικεντρωθούν κυρίως στους δασμούς και τους ελέγχους στις εξαγωγές.

Μικρή άνοδο καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, με το Brent να διαμορφώνεται στα 106,02 δολάρια το βαρέλι (+0,37%) και το αμερικανικό αργό στα 101,50 δολάρια (+0,48%).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα