Αγορές

Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές


Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με όλα τα βλέμματα στραμμένα και πάλι στη Γαλλία, μετά την ανακοίνωση του γραφείου του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι θα επιλέξει νέο πρωθυπουργό μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,25% στις 24.700 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,26% στις 8.080 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE πέφτει 0,12% στις 9.490 μονάδες.

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ πέφτει 0,19% στις 43.327 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,19% στις 16.674 μονάδες.

Ο Μακρόν είχε δώσει στον Λεκορνί 48 ώρες για να συζητήσει με τα αντίπαλα κόμματα σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο πολιτικό αδιέξοδο που έχει κυριεύσει τη Γαλλία και έναν τρόπο να αποφευχθεί η διάλυση του κοινοβουλίου και η προκήρυξη νέων εκλογών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα