Αγορές

Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές


Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων από τις αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας και της σημερινής απόφασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για τη νομισματική πολιτική.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX διολισθαίνει 0,58% στις 24.703 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 ανεβαίνει 0,64% στις 10.218 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,92% στις 8.139 μονάδες

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,46% στις 45.368 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται ανοδικά 0,39% στις 17.650 μονάδες.

Οι επενδυτές αντέδρασαν στην ευρέως αναμενόμενη απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια, καθώς και στα μικτά αποτελέσματα των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα