Αγορές

Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές


Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και στις οικονομικές ανακοινώσεις.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,47% στις 23.573 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE διολισθαίνει 0,48% στις 9.206 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται χαμηλότερα 0,68% στις 7.776 μονάδες. 

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ πέφτει 0,54% στις 42.208 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,66% στις 15.113 μονάδες.

Η 80η σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί επίσης να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα αναμένεται να εκφωνήσει την ομιλία του αργότερα σήμερα, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα