ΕΥΖην

Ανασυρόμενη οροφή στο show Men FW23 του Prada (fashion show)


Μια ανασυρόμενη οροφή που, κινούμενη, αποκάλυπτε μια σειρά από αρ ντεκό πολυελαίους πρόσθεσε το AMO, το στούντιο έρευνας του αρχιτεκτονικού γραφείου OMA, στο Fondazione Prada στο Μιλάνο για τις ανάγκες της παρουσίασης της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 του οίκου Prada.

«Για το show της ανδρικής κολεξιόν FW23 του Prada, το AMO συνέλαβε την ιδέα μιας σκηνογραφίας που μετατρέπεται καθώς το κοινό παρακολουθεί, αλλάζοντας την αντίληψη του χώρου μέσα στο Deposito, στο Fondazione Prada. Η αίθουσα μένει γυμνή, γεμάτη μόνον από πάγκους που κατασκευάστηκαν από τσιμέντο» είπαν από το στούντιο.

Πριν ξεκινήσει το ντεφιλέ, η αίθουσα έμοιαζε με ένα αμυδρά φωτισμένο τσιμεντένιο μπούνκερ, με ύψος 2,7 μέτρα· ήταν διακοσμημένη με σειρές τσιμεντένιων πάγκων.

Με την είσοδο των μοντέλων, η οροφή άρχισε αργά αργά να ανέρχεται, αποκαλύπτοντας μια αχλύ φωτός από μια σειρά τετράγωνων ανοιγμάτων στην επιφάνειά της.

Από εκεί εμφανίστηκαν πολυέλαιοι τριών επιπέδων, που φώτισαν τον χώρο καθώς η οροφή συνέχισε να ανέρχεται και αποκάλυψαν το σύνολο της αίθουσας και τις βαμμένες πορτοκαλί δοκούς στους τοίχους του Deposito καθώς και το δάπεδο (https://www.youtube.com/watch?v=AlZqMNY7Bmk).

Αφού έφτασε σε ύψος εννέα μέτρων, η οροφή άρχισε να επιστρέφει στο αρχικό ύψος της, επαναφέροντας την αίθουσα από τσιμέντο στην ψυχρή, αμυδρώς φωτισμένη όψη της (https://www.instagram.com/p/CnhljNooQz8/).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα