Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί στις ευρωεκλογές την δεύτερη θέση για αξιόπιστη αντιπολίτευση


Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όπου θα ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την δεύτερη θέση με ενισχυμένα ποσοστά για να υπάρχει μια σοβαρή αξιόπιστη αντιπολίτευση  που φέρνει αποτελέσματα υπερ των πολιτών.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε συνεντευξή του στο πλαίσιο του συνεδρίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου,  εξαπέλυσε επιθεση στον πρωθυπουργό, στον απόηχο της αποφασης του ΣτΕ  που του δίνει πλέον δικαίωμα ενημέρωσης για την παρακολουθησή του. Επιπροσθέτως, σημείωσε ό,τι πρόκειται για ιστορική απόφαση «γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει κράτος δικαίου στη χώρα, όσο και να το υπονομεύει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. Την Δευτέρα θα πάει στην ΑΔΑΕ για να ενημερωθεί. Το πρώτο επίδικο των ευρωεκλογών τόνισε είναι ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση για να έχει την πρωτοβουλία να υπάρξει  μέτωπο απέναντι στη συντηρητική παράταξη. 

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ο πυρήνας της δημοκρατικής παράταξης για να αποκτήσει πραγματικό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε «Γιατί εάν είναι το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα, θα γίνει ο πυρήνας της δημοκρατικής παράταξης για να υπάρχει πραγματικός αντίπαλος στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη. Κι έχω ένα ασφαλές επιχείρημα. Η δική μου αντιπολίτευση είναι και προοδευτική και ρεαλιστική και φέρνει αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις