Επιχειρήσεις

Attica Group: Eκπτώσεις για οικογένειες και παρέες 3 έως 5 ατόμων


Έκπτωση 20% σε οικογένειες και παρέες 3 έως 5 ατόμων σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα με ένα Ι.Χ. για ταξίδια από τη Δευτέρα 17/7/23 έως την Κυριακή 10/9/23 σε όλα τα δρομολόγια από Πειραιά για τα ελληνικά νησιά, τόσο στο δρομολόγια μετάβασης, όσο και στα δρομολόγια επιστροφής, ανακοίνωσε η Attica Group.

Ο όμιλος που αποτελεί την μητρική εταιρεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει ότι παραχωρεί:
 
* Έκπτωση 50% στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για όλους τους προορισμούς του Ομίλου σε Κυκλάδες, Σαρωνικό, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Σποράδες και Κρήτη, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να πληρώνουν μόνο το 5% του συνολικού ναύλου.

* Έκπτωση 40% έως 30/9/23 στα εισιτήρια επιβατών και Ι.Χ., σε όσους επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος HOTEL & FERRY, το οποίο στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης των προηγούμενων ετών.

* Αύξηση από 40.000 σε 100.000 των εκπτωτικών εισιτήριων αξίας 20 ευρώ.

* Αύξηση της παροχής έκπτωσης 20% σε 125.000 (από 80.000) εισιτήρια οικονομικής θέσης, σε πάνω από 5.000 δρομολόγια στους νησιωτικούς προορισμούς του ομίλου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις