Αγορές

Bitcoin News: Έρχεται μεγάλη άνοδος στην τιμή του; Προλάβετε πριν το επόμενο bull run


Αρκετοί είναι οι επενδυτές στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που αναμένουν την επόμενη μεγάλη άνοδο στην τιμή του Bitcoin. Άλλωστε, η μέχρι τώρα ιστορία έχει αποδείξει ότι το BTC έχει τη δυνατότητα να αντέξει στις διορθώσεις και να επανέλθει στην ανοδική του τάση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά crypto, αρκετοί είναι οι αναλυτές που προβλέπουν το επόμενο bull run (ισχυρή ανοδική πορεία) το προσεχές διάστημα και πιθανόν μέσα στο Δεκέμβριο. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες που βασίζεται η αισιοδοξία αυτή.

Αγορά BTCETF στην προπώληση

Θα ανέβει το Bitcoin μέχρι το τέλος του τους;

Το Bitcoin αποτελεί το βασικότερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με τον μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών να το προτιμάει.  Αφού έφτασε σε ιστορικό υψηλό τους επόμενους μήνες παρατηρήθηκε διόρθωση, αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν η χρυσή εποχή των κρυπτονομισμάτων έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, οι πρόσφατοι δείκτες υποδηλώνουν μια πιθανή ανάκαμψη.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση της ζήτησης  για το Bitcoin είναι η θεσμική υιοθέτηση. Κορυφαίες επωνυμίες όπως η Ferrari, αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο την αξία των κρυπτονομισμάτων ως εναλλακτική μορφή πληρωμών.

Επιπλέον, οι ρυθμιστικές εξελίξεις αρχίζουν να ευνοούν τα κρυπτονομίσματα. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να θεσπίζουν σαφή πλαίσια για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, παρέχοντας ένα επίπεδο νομιμότητας που προηγουμένως δεν υπήρχε. Αυτή η νέα ρυθμιστική σαφήνεια μπορεί να ενθαρρύνει τους πιο σκεπτικούς επενδυτές να στραφούν στις επενδύσεις σε crypto.

Bitcoin news

Έγκριση του πρώτου Spot Bitcoin ETF

Ένας επίσης καθοριστικός παράγοντες για το αυξημένο ενδιαφέρον στο Bitcoin, είναι η έγκριση του πρώτου Spot bitcoin ETF από την SEC, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει πολύ σύντομα. Μια έγκριση Spot Bitcoin ETF, ερμηνεύεται ως αύξηση των επενδυτών στα κρυπτονομίσματα, χωρίς φυσικά την άμεση απόκτησή τους. Ωστόσο, οι εταιρείας που θα αξιοποιήσουν τα ETFs, θα προβούν στην αγορά ενός μεγάλου αριθμό κρυπτονομισμάτων, κάτι που φυσικά θα οδηγήσει στην αύξηση της τιμής.

Bitcoin Halving

Τα Bitcoin Halvings αποτελούν βασικό μέρους του σχεδιασμού του Bitcoin και πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για μια λειτουργία η οποία μειώνει την δημιουργία νέων Bitcoin μέσω εξόρυξης στο μισό. Με λιγότερα Bitcoin να δημιουργούνται, η σπανιότητα τους αυξάνεται, οδηγώντας επίσης σε άνοδο της τιμής του BTC.

Άλλωστε, τα προηγούμενα Bitcoin Halvings αποτελούν απόδειξη ότι η πορεία που έρχεται μετά είναι θετική. Το επόμενο Bitcoin Halving είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο του 2024, κάτι που οδηγεί ολοένα και περισσότερους επενδυτές στην αγορά BTC με σκοπό να προλάβουν την επόμενη άνοδο.

Bitcoin chart

Βάση των ανωτέρω, οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δούμε μια σημαντική άνοδο του Bitcoin. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του κυμαίνεται στα 38.268,80 περίπου δολάρια ωστόσο αρκετοί εκτιμητές μιλούν για κλείσιμο του έτους πάνω από 45.000 δολάρια.

Αγορά BTCETF στην προπώληση

Τι ευκαιρίες παρουσιάζονται στην αγορά crypto αυτή τη στιγμή;

Με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση του Bitcoin, αρκετά καινοτόμα έργα έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία μάλιστα φαίνεται να κερδίζουν την κοινότητα crypto. Ένα από αυτά είναι το Bitcoin ETF Token (BTCETF) το οποίο πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες προπωλήσεις crypto το 2023. Άλλωστε, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

BTCETF presale

Πέρα από την λειτουργία πονταρίσματος (Staking) που προσφέρει για παθητικό εισόδημα στους επενδυτές του, αξιοποιεί έναν μηχανισμό ο οποίος εκμεταλλεύεται την επιτυχημένη πορεία του Bitcoin προς όφελός του. Έτσι, όσο καλύτερη είναι η πορεία του BTC, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η άνοδος στην τιμή του BTCETF.

ορόσημα

Ειδικότερα, το Bitcoin ETF Token χρησιμοποιεί την επίτευξη διαφόρων ορόσημων του Bitcoin και των ETFs, ώστε να μειώσει τη διαθεσιμότητά του και τον φόρο του. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του κρυπτονομίσματος.

Το σίγουρο είναι ότι αν αναζητάτε επενδυτικές ευκαιρίες με μεγάλες προοπτικές κέρδους, του Bitcoin ETF είναι μία που πρέπει σίγουρα να εξετάσετε.

Αγορά BTCETF στην προπώληση

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα