Επιχειρήσεις

Cai Qin Technology: Εγκρίθηκε η IPO για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης


Η αρμόδια Επιτροπή Χρηματαγοράς στην Κίνα ενέκρινε την αρχική δημόσια προσφορά μετοχών (IPO) της Cai Qin Technology Co., Ltd., με έδρα στην επαρχία Τζιανγκσού, για τη συμμετοχή της στη διαπραγμάτευση μετοχών τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η εταιρία, θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης και ειδικότερα στην αγορά για τις μετοχές επιστήμης και τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή ως STAR market, σύμφωνα με την αρμόδια Επιτροπή Χρηματαγοράς στην Κίνα.

Η εταιρία και ο διαχειριστής της δημόσιας προσφοράς, θα επιβεβαιώσουν την ημερομηνία της διεξαγωγής της και θα εκδώσουν ενημερωτικά φυλλάδια μετά από τη διεξαγωγή συνομιλιών στο χρηματιστήριο.

Η αναφερόμενη χρηματιστηριακή αγορά τεχνολογίας, άρχισε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2019 και σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει τις εταιρίες στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας, αλλά και των αναδυόμενων στρατηγικών τομέων της οικονομίας.

Τα κριτήρια εισαγωγής των εταιριών έχουν χαλαρώσει, ενώ υιοθετήθηκαν υψηλότερα στάνταρντ για τη δημοσιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις