ΕΥΖην

Daniel Craig: "Οι ταινίες James Bond δεν είναι για προβολή σε κινητά"


Ο Daniel Craig επέκρινε τα υπό συζήτηση σχέδια για μετατροπή των ταινιών James Bond σε spin-off franchise σε πλατφόρμα streaming.

Τον Σεπτέμβριο, η Amazon αγόρασε το Metro-Goldwyn-Mayer, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των ταινιών James Bond, έναντι 8,45 δισ. δολαρίων.

Ως μέρος της συμφωνίας, ο τεχνολογικός όμιλος έχει πλέον τη συνιδιοκτησία του franchise, με αναφορές νωρίτερα αυτόν τον μήνα (μέσω της Sun) να υποδηλώνουν ότι η Amazon θέλει να προχωρήσει στην παραγωγή σειράς με βάση τον πράκτορα 007 τύπου Marvel για streaming.

Ωστόσο, τα κινηματογραφικά στελέχη στην Eon Productions, που κατέχουν τα δικαιώματα του 007, λέγεται ότι είναι κατά των αλλαγών.

Μιλώντας στη Sun, ο Craig, ο οποίος εμφανίστηκε τελευταία φορά ως θρυλικός κατάσκοπος στην ταινία «No Time to Die», εξέφρασε διαφωνία στα σχέδια τονίζοντας ότι ο James Bond δεν μπορεί να παρακολουθείται σε κινητά τηλέφωνα.

Ο Daniel Craig υποστήριξε ότι οι ταινίες του James Bond είναι για τον κινηματογράφο.

«Δεν φαίνονται τόσο καλά στο τηλέφωνο. Φαίνονται υπέροχα σε μια οθόνη Imax. Και είναι οικογενειακές εκδηλώσεις. Κάνουν την οικογένεια να βγαίνει έξω. Εφ όσον υπάρχουν τέτοιες ταινίες που αποτελούν γεγονός, τότε ο κινηματογράφος έχει την ευκαιρία να επιβιώσει» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις