Τράπεζες

Deutsche Bank: Θετικές προοπτικές για τις ελληνικές τράπεζες - Οι τιμές στόχοι


Χθες η Morgan Stanley εξήρε τις προοπτικές των ελληνικών τραπεζικών μετοχών και σήμερα η Deutsche Bank, μέσω έκθεσή της, υποστηρίζει ότι αυτές μπορούν να αποτελέσουν την εναλλακτική στον ευρωπαϊκό τραπεζικό «χάρτη».

Οι συντάκτες της έκθεσης τονίζουν ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν μείνει μακριά από τα ραντάρ των επενδυτών, ωστόσο, η θετική πορεία της οικονομίας αλλά και η δική τους ισχυρή ανάκαμψη τα τελευταία χρόνια, έχει προσδώσει σ’ αυτές ισχυρό πρόσημο.

Η Deutsche Bank αναφέρει ως κορυφαίες τις επιλογές της Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα, ενώ προχώρησε σε αναβάθμιση της τιμής στόχου της Τράπεζας Πειραιώς στα 1,80 ευρώ, από 1,60 που ήταν πριν, διατηρώντας τη σύσταση «διακράτηση».

Για την Εθνική τράπεζα διατηρεί την τιμή στόχο 5,10 ευρώ και τη σύσταση «αγορά και για την Αlpha Bank την τιμή στόχο 1,55 ευρώ και τη σύσταση «αγορά».

Σ’ ό,τι αφορά  την Eurobank, συστήνει «διακράτηση» και την τιμή-στόχο 145 ευρώ.

Χθες, η Μorgan Stanley προχώρησε σε αναβάθμιση των ελληνικών μετοχών, overweight» από «equal weight». Ιδιαίτερη μνεία κάνει για τις τραπεζικές μετοχές που αποτελούν και την κορυφαία επιλογή της, σημειώνοντας ότι έχουν ισχυρότατες προοπτικές και έως οι αποτιμήσεις τους ήταν αδικαιολόγητα φθηνές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα