Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός στη Βέρνη, προηγήθηκε 0-3 στο 19' απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις και κέρδισε τελικά με 4-1 τον πρώτο του αγώνα στη φάση των ομίλων του Europa League. Πρόσωπο του αγώνα ο Ζαρουρί, που πέτυχε χατ-τρικ.
Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίωρο και χαλάρωσε εν συνεχεία για ένα τέταρτο και στις αρχές του β' ημιχρόνου. Στο διάστημα αυτό απειλήθηκε από τους Ελβετούς, που προσπαθούσαν να μειώσου το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους "πράσινους". Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 10' και ο Ζαρουρί έκανε το 0-2 στο 13'
Στο 19΄ ο Μπακασέτας έκανε σουτ εκτός περιοχής και ο Κέλερ απέκρουσε. Ο Ζαρουρί πήρε το ριμπάουντ και με αριστερό πλασέ έκανε το 0-3!
Οι Ελβετοί μείωσαν σε 1-3 με τον Τζάνκο, που ππυ βρήκε εκτος εστίας τον τερματοφύλακα του Πναθηναϊκού και σκόραρε με σουτ στην κίνηση.
Μετά το 55΄ο Παναθηναϊκός ανέβασε πάλι την απόδοση του, "στρίμωξε" τους Ελβετούς, που προσπαθούν με αντεπιθέσεις
Στο 69′ ο Κώτσιρας σέντραρε από δεξιά και ο Ζαρουρί στην καρδιά της άμυνας με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-4.
Γιουνγκ Μπόις (Τζόρτζιο Κοντίνι): Κέλερ, Γιάνκο, Ζουκρού, Μπενίτο, Χατζάμ, Γκίγκοβιτς (Ραβέλοσον 67′), Φερντάντες, Μάιλς, Μοντέιρο (Κόλεϊ 67′), Μπέντια (Κόρντοβα 67′), Φάσναχτ
Παναθηναϊκός (Χρήστος Κόντης): Λαφόν, Ίνγκασον, Τουμπά, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σιώπης, Ρενάτο Σάντσες, Μπακασέτας, Τετέ, Ζαρουρί (Κυριακόπουλος 70′), Σφιντέρσκι (Ντέσερς 70′).