Αθλητικά

Ολυμπιακός: Δεν συζητά για Πιρόλα κάτω από 15 εκατ. – Ενδιαφέρον από Ρόμα


Ο Λορέντσο Πιρόλα βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα αρκετών συλλόγων, κυρίως από την Ιταλία δημιουργώντας νέα μεταγραφικά σενάρια για τους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ, ενδιαφέρον για τον 23χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό έχει εκδηλώσει και η Ρόμα, της οποίας προπονητής είναι ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Παρ’ όλα αυτά παράγοντες του Ολυμπιακού δήλωσαν πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν δεν υπάρξει πρόταση που να ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πιρόλα καταλαμβάνει την 6η θέση στη λίστα των πιο ακριβών παικτών του Ολυμπιακού, με τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτιμάται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι εμφανίσεις του στο UEFA Champions League αναμένεται να εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο την αξία του.

Τέλος αξίζει να επισημανθεί πως ο Πιρόλα ανανέωσε τον Νοέμβριο το συμβόλαιο του και  έχει πλέον ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, με τη νέα συμφωνία να τον δεσμεύει με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2028, ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις