Διεθνή

Ντουμπάι: Ο Ιταλός Υπουργός Άμυνας βρίσκεται αποκλεισμένος στη περιοχή


Ο Υπουργός Άμυνας της Ιταλίας Γκουίντο Κροζέτο βρίσκεται από εχθές  αποκλεισμένος στο Ντουμπάι,λόγω συνάντησης η οποία συνέπεσε με την ισραηλινοαμερικανική επιχείρηση κατά του Ιράν.

Ο Κροζέτο είχε προγραμματίσει να επιστρέψει σήμερα μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο προσωρινά έχει αποκλειστεί. Νωρίτερα, συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνεδρίαση που συγκάλεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, προκειμένου να εξεταστούν και να αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Παράλληλα, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ενημέρωσε ότι οι Ιταλοί τουρίστες και εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο Ιράν έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα. Πρόσθεσε ότι θα οργανωθεί επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς για τους Ιταλούς πολίτες που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Ιράν, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και ζουν εκεί για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις