Πολιτική

Γεωργιάδης εναντίον Ζαραλίκου – Ο υπουργός Ανάπτυξης καταθέτει μήνυση στον κωμικό


Μια νέα κόντρα, που όπως φαίνεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, άνοιξε για τον Αδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης θα καταθέσει μήνυση στον γνωστό κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο με αφορμή ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τον πρώτο εμπεριέχει χυδαίες εκφράσεις προς το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός: «Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου» και προσθέτει ότι περιμένει να αντιδράσουν, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα. Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα