Αγορές

Η προπώληση του Sealana ξεπερνά τα 4 εκατ. δολάρια!


Η προπώληση της Sealana (SEAL) ξεπέρασε με επιτυχία το ορόσημο των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, θέτοντας τις βάσεις στο έργο να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins για τον Ιούνιο του 2024. Άλλωστε, το εντυπωσιακό αυτό ποσό δείχνει την αγάπη και την υποστήριξη της κοινότητας του Solana, για την αστεία αυτή φώκια meme.

Αγορά Sealana 

Τι είναι το Sealana;

Το Sealana είναι ένα παιχνιδιάρικο και ίσως από τα καλύτερα meme coins αυτή τη στιγμή στο Sοlana, το οποίο χρησιμοποιεί ως μασκότ μια παχύσαρκη φώκια που θυμίζει τον πολύ δημοφιλή χαρακτήρα του South Park. Μάλιστα, η ζήτηση του κρυπτονομίσματος στην προπώληση, ήταν εντυπωσιακή από τις πρώτες κιόλας ώρες.

Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν για την ολοκλήρωση του presale, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να βιαστούν εάν θέλουν να εκμεταλλευτούν την χαμηλή τιμή του token. Συγκεκριμένα, η προπώληση θα ολοκληρωθεί επίσημα στις 25 Ιουνίου 2024 στις 21:00 ώρα Ελλάδος και το FOMO για την επίσημη κυκλοφορία αυξάνεται ραγδαία, ειδικά μετά τη συγκέντρωση περισσότερων από 4 εκατομμύρια δολάρια!

https://x.com/Sealana_Token/status/1798752723065798739

Μέχρι τότε, μπορείτε να αγοράσετε τα SEAL tokens έναντι της τιμής των 0,022 δολαρίων, χρησιμοποιώντας SOL, ETH, BNB, USDT, USDC ή με fiat συνάλλαγμα χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα.

about Sealana

Επιπλέον, οι επενδυτές θα μπορούν να γεφυρώνουν τα κρυπτονομίσματά τους μεταξύ των δικτύων SOL και ETH, με ένα συμβατό EVM πορτοφόλι. Οι αγοραστές στο SOL θα λάβουν τα κρυπτονομίσματά τους με airdrop στο αντίστοιχο blockchain, ενώ όσοι επιλέξουν το ETH, θα λάβουν το airdrop στο BNB Chain, ελαχιστοποιώντας τα τέλη.

Αγορά Sealana 

Τι θα ακολουθήσει μετά την προπώληση του Sealana;

Μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης, το SEAL θα σταλεί απευθείας στα πορτοφόλια εκείνων που συμμετείχαν στην προπώληση, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητη διεκδίκηση. Κάτι τέτοιο διασφαλίζει ότι όλοι οι επενδυτές θα λάβουν τα κρυπτονομίσματά τους έγκαιρα και χωρίς προβλήματα.

Από εκεί και πέρα, το έργο θα προβεί στην καταχώρηση στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια DEX, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς στην αγορά crypto, η τιμή του $SEAL θα μπορούσε εύκολα να δεκαπλασιαστεί. Μάλιστα, το έργο συμπεριλήφθηκε πρόσφατα σε βίντεο γνωστού Influencer με τίτλο «Οι πέντε καλύτερες προπωλήσεις crypto που θα μπορούσαν να δεκαπλασιάσουν τα χρήματά σας»

https://www.youtube.com/watch?v=JiJzdcv-2Ns

Η δημοτικότητα των meme coin του Solana εκτοξεύεται

Λόγω της αξιοπιστίας, της αποτελεσματικότητας και των φθηνών τελών συναλλαγών, το Solana έχει γίνει μια ισχυρή πλατφόρμα για τα meme coins, έχοντας αυξήσει την αξία του κατά 9,62% τον τελευταίο μήνα. Από τις 12 Ιουνίου 2023, το Solana έχει αυξηθεί κατά 976%, καθιστώντας το μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για έργα στον τομέα των meme. Ειδικότερα, το SOL συνεχίζει να ξεπερνάει την απόδοση του Bitcoin, ενώ πολλά meme coins καταφέρνουν να σημειώσουν εντυπωσιακές ανόδους.

Για παράδειγμα, το Slothana (SLOTH) δημιούργησε σημαντικό hype κατά τη διάρκεια της προπώλησής του και σημείωσε σημαντικά κέρδη μετά την εισαγωγή του στα DEX. Το Samoyedcoin (SAMO) σημείωσε τεράστια αύξηση 66,5% τις τελευταίες 30 ημέρες και το Bonfida (FIDA) παρουσίασε μια επίσης εντυπωσιακή άνοδο 23,35% τις τελευταίες επτά ημέρες. Τέλος, το Ben the Dog ($BENDOG) κατάφερε να σημειώσει την πέμπτη καλύτερη απόδοση στο οικοσύστημα του Solana, με άνοδο περίπου 86%.

how to buy SEAL

Με τη δημοτικότητα των νομισμάτων meme να συνεχίζει να αυξάνεται στην αλυσίδα μπλοκ του Solana, το $SEAL θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα από τα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα για το 2024, εξασφαλίζοντας σημαντικά κέρδη στους επενδυτές της προπώλησης.

Με 10.000 ακόλουθους στο X και περισσότερα από 9.000 μέλη στο Telegram, το Sealana φαίνεται να ήρθε για να κερδίσει ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να συμμετάσχετε στην προπώληση, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου.  

Αγορά Sealana 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα