Πολιτική

Η Ράνια Θρασκιά εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ


Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη Ράνια Θρασκιά, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η ένταξη της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. 

Η  βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης είχε εκλεγεί το 2023 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και ανεξαρτητοποιήθηκε έπειτα από τις εξελίξεις στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος και την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατίας.

Η ένταξή της επισημοποιήθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα, Δευτέρα (17.02.25) στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και η βουλευτής Ράνια Θρασκιά.

«Η Ράνια Θρασκιά είναι από σήμερα μέλος του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτελέσει τον φορέα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μία δύναμη προοδευτική, υπεύθυνη, μία δύναμη χρήσιμη» επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «στον αγώνα μας, λοιπόν, για πολιτική αλλαγή καλωσορίζω σήμερα τη Ράνια Θρασκιά, μία νέα πολιτικό με πάθος για δουλειά, με πάθος για προσφορά. Ράνια μας τιμά πάρα πολύ η απόφασή σου.

Ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, αλλά θα είναι ωραίος και αξιοπρεπής και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο που έχουμε χαράξει για μία νέα πολιτική αλλαγή. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, για να φύγουμε από τις ανισότητες, για να πάμε σε μία εποχή, όπου θα υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς, θα υπάρχει ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, θα υπάρχει ισχυρό κοινωνικό κράτος. Οι πολίτες αυτό θέλουν και αυτό θα πετύχουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά της η Ράνια Θρασκιά τόνισε: «πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό σε μία τόσο πολύ δύσκολη εποχή για τη χώρα μας να συστρατευτούμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, αυτές που θα βάλουμε στο επίκεντρο πολιτικές που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή των πολιτών και θα στοχεύουν στην ευημερία των πολιτών» τόνισε η κ. Θρασκιά και συνέχισε:

«Πρέπει να κάνουμε ρήξη κυριολεκτικά με όλα όσα στερούν από την καθημερινότητά μας όσα δικαιούμαστε και πλήττουν τη ζωή μας στην κάθε της μέρα. Συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβα από την πρώτη στιγμή που εξελέγην βουλευτής θα συνεχίσω να δουλεύω, διεκδικώντας όσα αξίζει η πόλη μας. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μπει επιτέλους το επίκεντρο πολιτικών πρωτοβουλιών και αποφάσεων.

Και είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτόν τον δρόμο να είναι προοδευτικός, να είναι ανοιχτός και να ενώσουμε όλοι εμείς τις δυνάμεις μας για να στοχεύσουμε ακριβώς σε πολιτικές που θα κάνουν θετική διαφορά και θα αγγίξουν με ένα θετικό τρόπο τη ζωή των πολιτών.


 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα