Επιχειρήσεις

Ideal: Προχωρά στην έκδοση ομολογιακού δανείου 11 εκατ.ευρώ


Η Ideal Holdings προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 11 εκατ. ευρώ, με ιδιωτική τοποθέτηση, με την Τράπεζα Πειραιώς Holdings. Η διάρκεια του δανείου είναι τριετής, με την Ideal να έχει την δυνατότητα για διετή παράταση και τα χρήματα θα αποδοθούν στη χρηματοδότηση των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της Ideal

«Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την Πέμπτη 05.05.2022, υπογράφηκε μεταξύ της Εταιρείας και της ομολογιούχου δανείστριας τράπεζας “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία” το Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεων Κάλυψης και πρωτογενούς διάθεσης και Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών, ονομαστικής αξίας έως του ποσού των έντεκα εκατομμυρίων ευρώ  (11.000.000 ευρώ), σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ν.3156/2003 και του ν.4548/2018, με ιδιωτική τοποθέτηση.

Η διάρκεια του δανείου είναι τριετής, με δυνατότητα από την εταιρεία διετούς παράτασης και σκοπός του είναι η χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω αποκτήσεως νέων συμμετοχών είτε από την εταιρεία είτε διαμέσου των θυγατρικών αυτής.

Διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων ορίστηκε η ομολογιούχος δανείστρια τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

Τις προηγούμενες εβδομάδες η IDEAL Holdings προχώρησε στην εξαγορά της Netbull και μαζί με την ADACOM δημιουργεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κυβερνοασφάλειας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συναλλαγή ανήλθε στα 6,3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα