ΕΥΖην

"Images", το δεύτερο φωτογραφικό βιβλίο του Jacquemus


Ο Simon Porte Jacquemus, Γάλλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του brand Jacquemus, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ φωτογραφιών του με τίτλο "Marseille je t'aime" το 2017 στο φεστιβάλ OpenMyMed της γαλλικής πόλης.

Το επόμενο βιβλίο του με τίτλο "Images" θα περιλαμβάνει ανεπιτήδευτες και χωρίς επεξεργασία εικόνες που απαντώνται συχνά στη ροή του λογαριασμού του σχεδιαστή στο Instagram.

«Όλες οι αγαπημένες μου εικόνες από iPhone σε ένα βιβλίο! Τόσο ενθουσιασμένος» αναφέρει ο Jacquemus σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου αναγράφεται ο τίτλος μαζί με τον αριθμό «2» που υποδηλώνει τη συνέχιση μιας σειράς που ξεκίνησε με το βιβλίο για τη Μασσαλία.

O Jacquemus, μετά τον αποκλεισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, διοργάνωσε επίδειξη της συλλογής του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με τίτλο "L'Amour" σε ένα χωράφι σιταριού έξω από το Παρίσι, με μόλις 100 καλεσμένους και τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Ο γεννημένος στη Μασσαλία σχεδιαστής μόδας έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαχειρίζεται ο ίδιος τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα