Επιχειρήσεις

INTERAMERICAN: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση εταιρειών


Η «Ιντεραμέρικαν Ζωής» ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρείας «Ιντεραμέρικαν Ζημιών».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η συγχώνευση αυτή αποτελεί ορόσημο για τον όμιλο εταιρειών Ιντεραμέρικαν, καθώς έρχεται να κάνει πράξη τη στρατηγική επιλογή του ομίλου για απλοποίηση και βελτιστοποίηση των δομών και διαδικασιών με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της.

Συνεπεία της συγχώνευσης, η επωνυμία της «Ιντεραμέρικαν Ζωής» άλλαξε σε «Ιντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρώντας τα ίδια φορολογικά στοιχεία και συνιστά πλέον μια ασφαλιστική εταιρία η οποία παρέχει σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους Ασφαλίσεων και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όπως σημειώνεται, με τη νέα εταιρική ταυτότητα η «Ιντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρεί την απρόσκοπτη συνέχεια και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και επιβεβαιώνει, για μία ακόμα φορά, την υπεύθυνη επιχειρηματική στάση και την ηγετική θέση του ομίλου Ιντεραμέρικαν στην ασφαλιστική αγορά.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα